Gheorghe Sarău, comportament de cenzură comunistă, încalcă Constituția!

Gheorghe Sarău l-a amenințat pe Octavian Lupu, proprietarul siteului confluente.ro să șteargă cele 103 articole scrise de mine. În ultimele două arătam cu bibliografie că Gheorghe Sarău a interpretat eronat originea unor cuvinte rome, printre altele a verbului țigănesc dashtil-el poate. În alt articol, am arătat cu bibliografie indiană că Maarcel Courthiade, maestrul noului Ioan Gură de hAur, a greșit. Radio Romano, din Suedia, mi-a luat și interviu după ce am publicat un articol în care demonstram că bazele doctrinei lui Courthiade sunt eronate . Pentru aceste lucruri Gheorghe Sarău, l-a OBLIGAT pe Octavian Lupu să îmi șteargă articolele care au adunat într-un an mai mult de 35 de mii de citiri.

Astfel Gheorghe Sarău, este mai important decât președinții Statelor Unite și ai Uniunii Europene. Locuitorii lumii își pot critica conducătorii, dar țiganii din România nu îl pot critica pe un român care are pretenția că este profesor de țigănească.

Iată amenințarea trimisă lui Octavian Lupu:
De la: Sarau Gheorghe <sarau_2006@yahoo.com>
Data: 13 iulie 2017, 09:50
Subiect: Rugaminte
Către: „confluente.ro@gmail.com” <confluente.ro@gmail.com>

Va rog frumos ca, in cazul in care o persoana (eu, in situatia de fata) este denigrata in mod repetat de catre unul din autorii care depun pe aceasta pagina toate frustrarile lor, sa-i atentionati pe respectivii autori, aratandu-le ca aceasta pagina este spre afirmarea literara si stiintifica a celor care doresc, dar nu si un spatiu de profunde jigniri, de denigrari si de vendeta.
Este cazul articolelor lui Cirpaci Marian, care are ca preocupare mai noua agresarea profesorilor universitari, dl. Gheorghe Birlea si subsemnatul.
Luati acest inscris si ca o notificare pe care, la nevoie, o voi prezenta in instanta.
Cu multumiri!
Gheorghe Sarău

Astfel, Gheorghe Sarău a încălcat Constituția care LEGIFEREAZĂ:

Art. 30 – Libertatea de exprimare

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

http://www.constitutiaromaniei.ro/art-30-libertatea-de-exprimare/

În încheiere, aș dori ca Gheorghe Sarău să îmi indice care dintre articolele mele sunt profunde jigniri și vendete personale.

 

 

Un gând despre „Gheorghe Sarău, comportament de cenzură comunistă, încalcă Constituția!”

Lasă un comentariu