Gheorghe Sarău- In vino veritas

Domnule Gheorghe Sarău, v-ați gândit vreodată la urmările deciziilor dvs.? Că dvs. ați pus profesori de romani majoritatea ne-romi, românași genți-BENGEȚI? Dar dacă infractorii romi tradiționali din ziua de astăzi ar fi fost profesori de romani? Dar dacă dvs. ați fi instruit profesori nativi să predea propriile dialecte în comunitățile de origine, și apoi, dupe vreo 10 ani de deșteptare spirituală, ați fi putut să impuneți forma de limbă kashtalikani inventată de Marcel Courthiade? Dar nu, romii nativi, virtuali profesori de romani, sunt hoți prin UE. Prostituatele rome native din UE puteau fi profesoare de romani, însă nu s-a putut că dvs. ați ales să puneți românce și kashtalii în locul nostru.

Eu am făcut sute de sondaje la nivel de toate comunitățile de romi întâlnite. Cei mai mari infractori ROMI PLÂNG când aud că LIMBA ROMANI ESTE INDIANă, și că ei au o Patrie SFÎNTĂ, MAMA INDIA, unde se vorbesc forme rome. Am văzut LACRIMI în ochii pușcăriașilor romi, care l-au auzit pe Raj Kapoor în filme spunând AU ANDRE, l-au înțeles, dar nu s-au gândit că India ar putea fi Patria lor. Le-am zis eu, și lacrimi mari le izvorau din ochi. Când inimile lor au înțeles că ei au PATRIE, ochii lor au devenit BLÂNZI, nu mai aveau priviri de tigrii bătuți. Conștiința identității noastre stă în limba noastră. Ne-ați furat identitatea, ați reinstaurat sclavia romilor. Strămoșii noștrii au fost sclavi cu trupurile lor la Biserică și boieri, iar acum limba strămoșilor noștrii este sclava românilor, că așa ai vrut dumneata.

Așa că o parte din infractorii romi care provoacă rele în UE puteau fi profesori de limba țigănească. Puterea exemplului este mare. Calculați câte comunități de romi sunt, și scădeți un infractor rom de fiecare, și o infractoare romă, bineînțeles. Locurile acestor virtuali profesori romi, le-ați dat românilor. Copiii romilor mor de foame, iar copiii românilor nu mai știu ce să mănânce. Părinții lor ar fi câștigat un salariu cu care ar fi putut cumpăra mâncare copiilor lor, medicamente bunicilor lor. Dar nu, dvs. v-ați gândit că ar fi bine ca românii să mănânce pâine cinstită de pe limba romilor.

Gîndiți-vă domnule Sarău câte genii, câte fetițe, poetese, și poeți au lăsat pana de păun și au apucat pana toporului? Dar câte generații de scriitori, luceferi țigani și țigănci, luminători ai romilor, au fost aruncate de pe scena istoriei romilor prin decizia dvs. de a-i face pe români profesori?

Mulțumim pentru cei 27 de ani de sclavie lingvistică.

Domnule Gheorghe Sarău, puteați fi nu un Graur, ci un Apostol. Dar nu ați putut.

Apropo, de ce nu predați dialect spoitoresc, tema doctoratului dvs.? Dvs. URÂȚI dialectele, de aceea ați inventat o limbă pe care s-o înțelegeți doar dvs.

Mato som, ande mol beshel o chachimos.

Dumnezeu nu există, doar Satan!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s