Gelu Duminică, rasist, spune că țiganii care migrează nu sunt normali

Da, domnul Gelu Duminică, îi invită pe romii invizibili la cheful pe care Agenția Împreună îl dă de 8 Martie, pretinsa/inventata, zi internațională a țiganilor. Iată ce scrie pe pagina sa de feisbuc, domnul Gelu Duminică:

”Așa că dacă ești invizibil, ca etnic rom, pentru societatea românească, dar și pentru ”activiștii romi”, pentru că muncești și-ți plătești taxele, ai școală, nu puți, nu furi, nu migrezi, nu cerșești etc., adicătelea ești cetățean normal, ești binevenit la petrecere. Vei cunoaște romi ca tine, și ne vom distra împreună, de ziua noastră!”

Adică, pentru Gelu Duminică, țiganii care merg la cerșit în țările europene, nu sunt normali? Păi de ce au plecat acești țigani la cerșit sau furat? Pentru că unii ca Gelu Duminică se auto-proclamă reprezentanți ai romilor, și nu fac nimic pentru a-i ajuta să se schime, și asta de 30 de ani.

Domnule Gelu Duminică, cetățean al REPUBLICII SOROS, dacă eu sunt murdar, tocmai am furat de foame, sau pentru că nu am medicamente pentru bunica mea, nu pot veni la petrecerea de 8 Aprilie? Mare rasist ești, Gelule!

Citiți ce scrie soci-ologul Gelu Duminică:

rasism

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s