Am strigat degeaba ”Jos Ceaușescu!” acum 29 de ani

”Tovarășe” Gheorghe Sarău, acum 29 de ani, în 21 Decembrie 1989, aveam 13 ani, și strigam riscându-mi viața, ”Jos Ceaușescu!”, în fața primăriei Caransebeș. Dacă știam atunci că tu și ”tovarășul” Marcel Courthiade aveați deja pregătită de multă vreme armata de slugi îndoctrinate cu un PLAN CONTRA ROMILOR CĂLDĂRARI, nu aș mai fi strigat, și aș fi plecat atunci din țara asta de HOȚI.

Se cuvine, dar, să recapitulăm planul armatei tale, plan pe care Marcel Courthiade l-a început acum peste 40 de ani. Acest plan are ca scop crearea artificială a unui Guvern reprezentativ al romilor, al cărui membrii să nu fie cunoscuți și aleși de romi, ci de GAJE. Acest Guvern al romilor trebuie să pregătească plecarea romilor din Europa.

Pasul 1. Guvernul Secret al romilor

Voi, Gajeii, ați cooptat oameni încă din anii comunismului, oameni fără repere morale, fără cultură, dornici de îmbogățire rapidă, știind că comunismul va fi doborât, doar pe hârtie. Acești oameni, și cei asemenea lor, pe care tu, Gheorghe Sarău, i-ai pus să reprezinte romii, sunt cei mai ușor de manipulat. Iată aici lista oficială în pdf cu Guvernul Secret al Romilor, pe care NIMENI dintre romi nu îl recunoaște. Siteul oficial al acestui Guvern Fascist este
/http://www.worldromaorganization.org/

Guvernul diasporei fasciste a romilor are un UNIC SCOP: trimiterea forțată a romilor în India. Acest grup mafiot este condus de Damian Jovanovic  și Bajram Haliti și este un ONG al romilor din Serbia, World Roma Organization.

Pasul 2. Crearea ideii de națiune a romilor

Mafia IRU condusă de Marcel Courthiade, de la Sorbona, a inventat bazele limbii rromani standard. Și orice națiune are nevoie de o limbă unică, altfel nu este națiune.

Dovada că MAFIA INTERNAȚIONALĂ IRU dorește insuflarea în inimile romilor ideea că ei sunt o națiune, stă în steagul și imnul romilor. Avem deci cele 3 simboluri necesare pentru construirea unei națiuni: limbă unică cu alfabet, imn și drapel. Firește că există și un Guvern internațional al romilor, care decide în locul a peste 20 de milioane de țigani viitorul copiilor acestora. Acest Guvern Fals al romilor este condus de Damian Jovanovic  și Bajram Haliti. După crearea falselor simboluri naționale, urma ca Guvernul Mafiot al Romilor să le ofere o ȚARĂ romilor. Și le-a oferit-o! India a recunoscut romii. Oare întâmplător a fost pus pe steagul romilor simbolul indian al roții, regăsit și pe steagul Indiei?

Pasul 3. Demonizarea istoriei României

Încă din anii 1980, tu, Gheorghe Sarău, erai prieten cu securistul Nicolae Gheorghe. El s-a dus în SUA, și l-a pus pe Ian Hancock, să mintă în cartea sa The Paryah Syndrome, că romii au fost sclavi 500 de ani în România. Normal că Guvernul României trebuie să-i despăgubească pe romi pentru cei 500 de ani de sclavie, căci ăsta este modelul american. Șmecheria ta este că banii ajung DOAR în mâinile mafiei tale, formate din INCULȚII doctori în rromani. Ceea ce tu ascunzi de romi este tocmai faptul că nu romii au fost sclavi 500 de ani, ci țiganii.

Aceste veritabile cozi de topor, INCULȚI, urâtori de cultură, urâtori de cercetare, născuți după chipul și asemănarea Elenei Ceaușescu, sunt instrumentele prin care tu, Gheorghe Sarău, îi vei duce pe romi EXACT acolo unde vrea Marcel Courthiade: ÎN INDIA. Acești doctori în ”rromani”, în limba inventată de tine, sunt niște ființe fără identitate, indivizi care se excită că tu și românul Gheorghe Bârlea, le dați diplome de doctori în limba țiganilor. Ei, doctorii în ”rromani” sunt CODOII, sunt relicvele epocii comuniste. Tu, Gheorghe Sarău, îi conduci prin cultul personalității introdus de tine însuți. Tu spui lumii că te-a trimis Dumnezeu la romi să le inventezi limba. Ce Dumnezeu te-a îndemnat să traduci Biblia cu cuvintele că Fecioara Maria l-a îmbolnăvit pe Iisus când l-a născut? Care Dumnezeu te-a învățat pe tine, incultule, limba romilor?

Sistemul ocult din care faci parte, un sistem paralel oricărui alt sistem ocult, să-i zicem Mafia Cabalei Țigănești, bazat pe doctorate acordate de CACADEMICIENI ne-romi în limba romilor, a vrut să ia doar ea banii destinați romilor. Acești bani sunt FONDURI PUBLICE, sunt contribuțiile muncitorilor din Comunitatea Europeană, care vor ca romii să fie integrați cultural și spiritual în Europa.

Dovada pe care o știm tu, eu, și Dumnezeu că așa este, că vrei să-i trimiți pe romi în India sunt eu. Tu mi-ai spus singur, după ce ai venit din India, că Marcel Courthiade nu te-a lăsat să spui Guvernului Indiei adevărul despre identitatea romilor. Atunci eu ți-am replicat că mai lipsește o deportare a romilor în India. Și tu ai încuvințat. Apoi, s-a văzut pe fața ta că ai regretat că ai recunoscut că așa este, că urmează deportarea romilor.

Pasul 3. Distrugerea dialectului căldărăresc

Acest pas a fost cel mai PERFID din tot ceea ce tu ai creat, tovarășe Gheorghe Sarău. Căldărarii sunt cel mai numeros grup rom din lume. După principiile democrației, dialectul nostru trebuia predat la catedra de romani. Dar atunci însemna ca tu să pleci acasă. Și, ai inventat limba ta, creația minții tale bolnave. Tu, TOVARĂȘE FOSILĂ A COMUNISMULUI, ai inventat o limbă prin care îți demonstrezi incompetența și faci de râs cultura românească.

Va urma.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s