”Tu cine ești”, Gheorghe Sarău? Înjurătura elevei tale: ”mă piș pe tine”- explicații necesare.

Domnule Gheorghe Sarău, te-am salutat la intrarea în Biblioteca Națională, cu ocazia întâlnirii 2018 Romani Studies. TU, m-ai întrebat în batjocură: ” Cine ești tu?”

Eu sunt ROM. Pe cultura mea, pe limba mea, TU, Gheorghe Sarău, ți-ai creat un nume. Dacă ROMII nu existau, tu erai un NIMENI.

TU, Gheorghe Sarău, ai DISTRUS dialectul căldărăresc. Pot dovedi. Și te voi da în judecată.

Tu, Gheorghe Sarău, ești un NIMENI. I-ai permis  ”doamnei” care te însoțea să mă înjure așa: ” MĂ PIȘ PE TINE”. Știi pe cine a înjurat? Sistemul, nu pe mine. Ea, ȚIGANCA, a înjurat un ROM. Tu, Gheorghe Sarău ai încuviințat. De ce nu i-ai spus nimic ȚIGĂNCII VIRTUOASE ÎN ÎNJURĂTURI? De ce nu a stat să mă înfrunte INCULTA TA ELEVĂ? Aceasta este cultura pe care o transmiți studenților tăi NE-ROMI?

Ți-ai ales ne-romi, și i-ai făcut profesori de limba inventată de tine, că aceștia nu pot comenta nimic. Ei nu știu limba din familie ca să îți vadă greșelile. Ți-ai ales SLUGI ca discipoli, NU oameni care IUBESC ADEVĂRUL.

Gheorghe Sarău, așa vei intra în istoria romilor, cu URA împotriva dialectului căldărăresc. Eu scriu istoria modernă a romilor. Tu nu poți s-o schimbi. Eu da!

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s