Albert Dandoș înjură ca un incult.

Albert Dandoș, eu nu te-am înjurat niciodată, dar tu pe mine da, pe romlink. Voi pune la dispoziția cititorilor și prietenilor tăi modul în care scrii despre mine:

 Imi pare rau. M-am uitat vreo 5 minute dar mai mult nu am rezistat. Decat sa ascult replica, la replica a unui cocalar cu diploma, agramat, tembel si fara nici cea mai mica urma de cunoastere a unor termeni de clasa a 5a mai bine ma uit la un videoclip cu Ady Mokanu. E acelasi rahat. Doar ca al manelistului e pe muzica si ritm. Am gresit intr-un singur loc: individul e mai jalnic decat am estimat eu. Si fara suparare, cei care pot lua in considerare asemenea „argumente” supte din degetele de la picior nu sunt cu nimic mai prejos decat el. Nici nu stiu de ce am incercat sa combat un rahat. De obicei doar scuip pe chelia cercopitecilor. My bad! Cu asemenea „personalitati” romii niciodata nu vor fi altceva decat sunt acuma. O „natiune” la nivel tribal care se chinuie sa treaca in epoca medievala SORBIND TACTICOS dintr-o sticla de posirca ieftina. Cu asemenea carpaci care sutesc stindardul nu vom reusi niciodata sa construim ceva solid. Vom tot carpi pana disparem. Hai siktir!

Astea le-ai scris ca răspuns la videoul postat de mine pe youtube https://www.youtube.com/watch?v=p_SUCnkX4NQ&t=747s

Albert Dandoș, siktir poți spune genitrixei tale, nu mie! Te dai rom? Spune-ne din ce neam tradițional provii? Îmi batjocorești numele. Mare om ești. În alt mesaj spui că nu m-a plagiat Petre Matei? Ba da. Pentru că nu mi-a menționat numele întreg! Ce a făcut Petre Matei se numește CENZURĂ, și este împotriva articolului 3o din Constituția României. Albert Dandoș eu nu am postat pe grupul public sarau_rromi materialele mele de pe blog! Deci, Petre Matei le-a luat fără acordul meu. Mie Petre Matei mi-a zis acum 2 ani, de 8 Aprilie, ziua Romilor, la Universitate, la cort, că el este ROM! Pt. că și-ar fi găsit rude într-un sat care cîndva a fost locuit de țigani. Eu îl cunosc de mult, am și prieteni comuni cu el. El este român. Dar încerca să mă prostească pe mine că este rom.

Tu, Albert Dandoș să te duci să faci teoria istoriei la istericii tăi, nu la scrierile mele cu bibliografie. Ultimele tale afirmații la persoana mea dovedesc rasismul tău:

Acuzatia ca PM ar fi afirmat ca este rom pentru a obtine avantaje – aceasta este de departe cea mai murdara si mai mincinoasa acuzatie. Nu numai ca domnul Matei nu a afirmat niciodata ca ar fi rom dar nici Carpaci nu demonstreaza asta. Deci trebuie sa-l credem pe cuvant? Singurul „argument” folosit de el in acest sens este vesnica afirmatie a romilor incapabili si negri-n ceru grurii gen „gagiul a intrat pe locurile destinate romilor, ne-a luat pita de la gura, ne-a furat cultura si limba, bla, bla, bla…” Sa fim seriosi. Bursa si posturile pe care le-a obtinut domnul Matei le-a obtinut pe baza pregatirii si al CV-ului dansului. Acestea nu au fost conditionate etnic ci pe baza de merit. Ori durerea cea mai mare a Carpaciului este ca el nu are nici o pregatire academica de specialitate si nici o cercetare standard nu stie cum sa o faca. De aceea nici nu este bagat in seama in lumea stiintifica. Toate asa-zisele sale lucrari fiind de fapt critici violente aduse cercetatorilor de marca in domeniu. Incercari puerile de a demonstra ca toti academicienii sunt tampiti si doar EL E FRUNCEA. In schimb, toate „adevarurile sale absolute”, pe care vrea sa le bage fortat pe gatul audientei sunt bazate pe simple fantezii si presupuneri amestecate cu misticism.

Băi Albert Dandoș, ia arătă-ne și nouă, romilor de tradiție, negrii în cerul gurii, că tu Albert Dandoș cel alb ai scris și tu ceva. Că văd că ai asociație culturală:

Asociația Socio-Culturală a Romilor Tehara.

Albert Dandoș, tu nu ai scris NICIODATĂ nimic. Ești amabil să ne spui dacă ai barem diplomă de bacalaureat? Și dacă ai, de ce scrii măi așa de spurcat, ca un țigan fără șapte ani de acasă?

Nu văd să ai activități, nu ai pus materiale online, nu faci cercetare, domnule Albert Dandoș. Doar exiști, ca un copac. Nici umbră nu faci. Tu exiști. Zen absolut. În rest, dandales kanre kai pusaven kiro ilo dilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s